2 prosinac 2021

ISPLATA BOŽIĆNICE UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA OPĆINE KLENOVNIK

Općina Klenovnik će i ove godine umirovljenicima uoči nadolazećih božićnih blagdana isplatiti prigodan novčani dar. Temeljem odluke općinskog načelnika Mladena Blaška svim umirovljenicima s prebivalištem na području Općine Klenovnik, čija mirovina je manja ili jednaka iznosu od 1.600,00 kn (ukupna mirovima: domaća i inozemna), bit će isplaćena božićnica u iznosu od 100 kuna.

 

Isplata božićnica počet će 06. prosinca 2021. i trajati do 23. prosinca 2021. Umirovljenici koji zadovoljavaju kriterij za isplatu božićnice trebaju u navedenom periodu doći u Jedinstveni upravni odjel Općine Klenovnik (Klenovnik 8) i podići božićnicu. To mogu učiniti svakog radnog dana unutar radnog vremena Jedinstvenog upravnog odjela. Pri tome su dužni predočiti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak mirovine.

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, za ulazak u prostorije općinske uprave potrebna je valjana COVID potvrda.

Božićnicu u ime umirovljenika može podići i neka druga osoba iz obitelji koja je, uz posjedovanje COVID potvrde, također dužna predočiti osobnu iskaznicu umirovljenika kojem se isplaćuje božićnica te odrezak njegove zadnje mirovine.

 

Briga o sugrađanima starije životne dobi važan je segment te jedan od načina kako bi se našim umirovljenicima, kroz podršku, barem u malom dijelu odužili za sve što su učinili za razvoj našeg društva, naglasio je načelnik Mladen Blaško.

 

Želja nam je našim sugrađanima u potrebi nadolazeće blagdane, unatoč svim nedaćama, učiniti nešto ljepšim. 

NAZIV DATUM