20 listopad 2017

DANI OPĆINE KLENOVNIK



U petak 13. listopada je u organizaciji Osnovne škole  grofa Janka Draškovića organizirana izložba i degustacija kruha i peciva povodom obilježavanja tradicionalnog Dana kruha.

S početkom u 16,30 sati započela je svečana Sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali brojni uzvanici i gosti. na sjednici su dodijeljena priznanja Klenovničanima koji svojim radom promiču ugled Općine Klenovnik: Mariji Tucelj, Ivici Srednoselcu, Marici Gladović, Jasmini Rinkovec i Vladi Martiću.

U subotu 14. listopada je mješoviti pjevački zbor i tamburaši KUD-a Klenovnik održao koncert, dok je foklorni ansambl iz Klenovnika predstavio Klenovničku narodnu nošnju, kao gosti su nastupali tamburaški orkestar Varaždinske tamburaške udruge te amaterski glumački ansambl iz Lepoglave.

U nedjelju 15. listopada Klenovnički su vijećnici položili vijenac na groblju u Klenovniku te prisustvovali svetoj misi. Dobrovoljno vatrogasno društvo Klenovnika i Donje Voće održalo je vatrogasnu vježbu. Druženje se nastavilo domaćim specijalitetima koje su pripremile članice  Društva njegovatelja starih običaja.

NAZIV DATUM