13 prosinac 2019

Podjela potpora za opremu novorođenčadi

PODJELA POTPORA ZA OPREMU

NOVOROĐENČADI

 

     U petak 13. prosinca održana je podjela novčanih sredstava za opremu novorođenčadi Općine Klenovnik. Ovom prilikom isplaćeno je 11.250,00 kuna, a ukupan isplaćen iznos potpora za novorođenčad na području Općine Klenovnik u 2019. godini iznosi 30.500, 00 kuna.

     Ugodnu atmosferu u prostorijama općine stvorio je zvuk radosnog smijeha mališana kojima se očito svidio domjenak koji je priređen za njih. Ovaj domjenak bio je posvećen mališanima rođenim u drugoj polovici 2019. godine te se tom prilikom s njima i njihovim roditeljima družio i Načelnik Općine Klenovnik, Mladen Blaško. Mališanima je zaželio puno dobrog zdravlja, a njihovim roditeljima da se ponovno sretnu ovakvom prilikom. Ugodne želje su se dopale svim okupljenima.

     Prošle godine je na području Općine Klenovnik ukupan broj novorođenčadi iznosio 11, dok ih je ove godine na radost Općine čak 15. Odlukom Načelnika je ove godine potpora za novorođenčad povećana, a već je donesena i odluka za daljnje povećanje naknada i u idućoj godini. Time se daje jasna potpora Općine Klenovnik i Načelnika Mladena Blaška mladim obiteljima Klenovničkog kraja uz želje da iduće godine mališana bude još više.

NAZIV DATUM