23 studeni 2017

Dan vrtića „Latica“ Klenovnik, 29.09.2017.

"Mi smo ono što svakoga dana činimo. Savršenstvo, stoga, nije djelo, već navika." (Aristotel)

Svakodnevno činimo sve što je u našoj moći ne bi li pružili najbolje od ovoga svijeta djeci punoj potencijala. Mi to činimo u vrtiću, roditelji kod kuće, a zajedno postajemo jači, stoga smo 29. rujna ove godine obilježili  Dan vrtića održavanjem sportskih igara djece i roditelja. Nije nedostajalo smijeha koji je ponirao gotovo do suza. Majke i očevi morali su iskoristiti svu svoju snalažljivost i iskustvo kako bi sa svojim mališanima osvojili simbolične naslove. Pretrpjelo se i straha kada su supruzi vozili supruge u tačkama, no eto, nitko nije doživio, kako mi to kažemo, „prisilno slijetanje“.


Mame su bile jako vješte u nošenju jaja u žlici, te ni jedno jaje nije bilo razbijeno.


Bilo je i plesa sa balonima, nešto na sentiš,  nešto na vatreni Tango,  pri čemu se naravno misli na popularnu pjesmu grupe Vatra, dok su djeca bila vatreni navijači.


 Neizbježno je spominjati dvorište ispunjeno s pregršt igara, dvorište koje je odzvanjalo dječjim smijehom i rasplesanim dječjim koracima, što govori više od riječi. Prema tome, bilo nam je odlično! Neki su od roditelja izrazili i želju za češćim druženjima, čiji će se prijedlog vrlo rado uvažiti. Zasigurno će biti još druženja na različite tematike!

Na kraju, hvala svima na prekrasnome danu i vidimo se ponovo sljedeće godine, na istome mjestu, vjerojatno ne u isto vrijeme, u čast okrugloj brojci od 40 godina postojanja!

 

                                                                                             Ravnateljica vrtića

 


NAZIV DATUM