19 lipanj 2020

JAVNI POZIV

Popis poljoprivrede 2020. godine (u nastavku teksta: Popis) provest će se na području Republike Hrvatske od 14. rujna do 14. listopada 2020.

Popisivači su neposredni izvršitelji Popisa, koji prikupljaju podatke od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava unosom podataka u elektronički popisni obrazac putem prijenosnih računala i trebaju biti komunikativne osobe jer o njihovim sposobnostima, zalaganju i načinu ponašanja s osobama od kojih prikupljaju podatke u velikoj mjeri ovisi uspjeh i kvaliteta Popisa.

Popisivanje u navedenom razdoblju zahtijeva puni dnevni angažman popisivača (uključujući subote i nedjelje) te je nužan preduvjet da kandidat za popisivača u tom razdoblju nema drugih poslovnih/školskih obveza.

Za sudjelovanje na Popisu angažirat će se ukupno 1697 popisivača.

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na internetskim stranicama Popisa (www.popispoljoprivrede.hr) popuniti prijavu za popisivača i stručni test znanja o poljoprivredi.

Prijava i test popunjavali su se od 8. lipnja 2020. do 15. lipnja 2020. Radi nedovoljnog broja prijavljenih kandidata novi rok za prijavu je 18. lipnja 2020. do 24. lipnja 2020.

Kandidat može samo jedanput popuniti prijavu i test. Kod popunjavanja prijave obavezan je podatak broj osobne iskaznice.

Uvjeti za prijavu kandidata za popisivača jesu:

    - punoljetnost

    - najmanje završena srednja škola u trajanju od tri godine.

NAZIV DATUM
Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za sudjelovanje u Popisu poljoprivrede 2020. godine u svojstvu popisivača.pdf 19.6.2020.